Kristet liv, tråkigt?

Det kristna livet kan verka tråkigt. Jag själv tänkte så innan jag blev frälst. Men det är istället så att det kristna livet är riktigt gott, så gott att man blir nöjd. Jag ville förr resa i Europa, USA, ville bygga bilar och ha en bra speldator osv. Men nu är jag nöjd med att leva som Jesu lärjunge med få ägodelar och läsa bibeln. This is the good life!

Mvh
Anton




Goda skäl att vända sig till Gud

Skapelsen (som Gud skapat) visar att Gud finns
Profetiorna om Jesus (förutsägelser om honom) har hänt
Evangelierna (Matteus, Markus, Lukas och Johannes evangelium som berättar om Jesus) visar att Jesus från Nasaret var Messias och att man genom tron på honom blir räddad från helvetet och istället får evigt liv.

Så ta emot Jesus och förlåtelsen som gåva, halleluja!




Titus 3:4-7

Men när Guds, vår Frälsares, godhet och kärlek till människorna uppenbarades, frälste han oss, inte för rättfärdiga gärningar som vi hade gjort, utan på grund av sin barmhärtighet, genom ett bad till ny födelse och förnyelse i den helige Ande, som han rikligt utgöt över oss genom Jesus Kristus, vår Frälsare. Detta skedde för att vi skulle stå rättfärdiga genom hans nåd och, som vårt hopp är, bli arvingar till det eviga livet.

Yeah!

Romarbrevet 3:23-24, 5:11-19, 11:32 + Galaterbrevet 3:21-22=

Gud har lagt alla människors olydnad under synden och Jesus tog syndens straff! Därför kan alla bli räddade genom att tro på Jesus Kristus!






RSS 2.0