Ett tips...

crossnet.se är en bra sida som jag själv är en del på.
Där finns undervisning, samtalsforum och sjukt mycket mer! En väldigt bra sida alltså!

Gud välsigne er!






Domen

Tack vare att Jesus dog för dig så kan du gå fri vid Domen

Tack vare att Jesus dog för dig så kan du räddas från döden

Och följer du Jesus, så kommer du få följa honom till himlen
Romarbrevet 8:33-39


"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren* och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst. Ty med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst"
Rom 10:9-10


Tack Fader!

Mvh
Anton




Det kan verka konstigt

Det kan verka konstigt att syndafallet (se 1Mosebok kapitel 1-3) skedde om man tänker på att Gud vet allt, kan se in i framtiden osv. Men jag kom att tänka på allt jag läst i bibeln och då insåg jag att Gud aldrig förutsagt att människor ska misslyckas med det som är efter hans vilja. Utan när han förutsäger saker är det om goda saker eller straff, t.ex Jesaja 53, Matteus 24. Han kunde ju t.ex sagt till Adam och Eva att de skulle misslyckas (alltså i förväg berättat "jag vet att ni kommer äta av förbjudna trädet") men det gjorde han inte. Likaså gav han de 10 budorden till Mose & Co men förutsade aldrig att de skulle bryta mot dem. Så det verkar som att han väljer att inte se in i framtiden ibland eller så vet han att folk kan misslyckas men att det inte är förutbestämt samt att han vill hjälpa dem att faktiskt lyckas.

Det kan också verka konstigt att man enligt Nya Testamentet måste tro på Jesus för att komma till himlen. För det kan låta lite som att "du kommer till helvetet för att du inte tror på Jesus" men den korrekta förståelsen är att alla var på väg till helvetet pga synden (för syndens "lön" enligt bibeln är döden, medan man i himlen får evigt liv) innan Jesus kom (Rom 5:13-19). Men bibeln berättar att Jesus tog syndens straff, hela mänsklighetens straff för dennes synd, genom att dö på Golgata kors. Tack vare det kan man nu bli räddad från helvetet genom att tro på Jesus, för genom tron blir man rättfärdig och får evigt liv som gåva, Rom 3:28, Joh 3:16-18. Tron kommer av att man finner Jesus, det kan ske genom t.ex bibelläsning, en bön om att du vill finna honom eller en gudstjänst.


Mvh
Anton

Vid korset

En hälsning till er från Gud:

Vid Jesu kors får man börja om




Jesus är Ljuset!

Hallå igen!

Hoppas allt är bra med er! Om ni har böneämnen så kan ni skicka dem till mig!

Jag levde förr i mörker men Jesus var Ljuset som visade mig, genom tron på honom, vägen bort ifrån mörkret, halleluja! Och nu vandrar jag fram genom livet i ljuset!

Även ni mina vänner kan få tag på detta genom att närma er Jesus! Varför inte börja läsa bibeln, höra vittnesbörder från frälsta eller så kan ni t.ex skicka frågor osv till mig.

Johannes evangeliet 12:46

/Anton



RSS 2.0